Добро пожаловать
Вход / Регистрация

КАЖИ НЕ НА НАСИЛСТВОТО! ДА НА ВИСТИНАТА!

[an error occurred while processing the directive]
Добавлено от Admin В Новости 24/365
11 Просмотры

Спасибо! Поделитесь с друзьями!

URL

Вам не понравилось видео. Спасибо за то что поделились своим мнением!

[an error occurred while processing the directive]
К сожалению, только зарегистрированные пользователи могут создавать списки воспроизведения.
URL


Описание

This video was made ​​as a direct response for the campaign of "Municipality of Ohrid", OSCE and MVR. This institutions are trying in bad and wrong way to prevent violence among youth. I am asking the "VIMEO" authorities if they receive any request for the removal of this video, please do not do so, to avoid violating the right of free speech and opinion.


Ова видео е направено како директен одговор на кампањата на "Општина Охрид" OSCE и МВР, која на лош и погрешен начин се обидуваат да спречат насилство меѓу младите. Моите намери не се ширење на насилство туку подобро информирање на народот. Се молат надлежните од "ВИМЕО" доколку добијат некакво барање за отстранување на ова видео да не го сторат тоа за да се сочува правото на слободно изразување и мислење.

Написать комментарий

Комментарии

Комментариев нет.
Посмотрели классное видео?
Расскажите о нем друзьям!

зеркало бк леон на сегодня 1win рабочее зеркало 1хбет зеркало на сегодня рабочее регистрация 1win зеркало рабочее

На данном проекте рекомендуем найти 1хбет работающее зеркало вход прямо сейчас надежный букмекер.